Hamngatan 37

232 35 Arlöv

+46 761 91 47 21
+46 762 25 88 94

Ring till oss redan i dag!

09:00 - 17:30

Måndag till fredag

Botox

Vad är botox?

Botox är en välkänd kosmetisk behandling som använder botulinumtoxin för att minska rynkor orsakade av ansiktsmuskelrörelser, som t.ex. rynkor mellan ögonbrynen och djupa pannlinjer. Genom att tillfälligt slappna av ansiktsmusklerna minskar Botox de dynamiska rynkorna och ger ett ungdomligt utseende.

I vissa fall kan en fillerbehandling vara mer passande för dem som önskar ett fylligare och ungdomligt resultat. Läs mer om vår fillerbehandling här.

Behandlingsområden för Botox inkluderar:

  • Pannrynkor
  • Bekymmersrynkor (Glabella)
  • Kråksparkar
  • Gummi leende
  • Rökrynkor på läpparna och mungipan

Kom till Malobella Skönhetsklinik för att uppleva våra professionella och skräddarsydda behandlingar. Vi hjälper dig att få fram ditt bästa jag med naturliga och vackra resultat.

Botoxbehandling i Malmö
Botoxbehandling i Malmö

Bra att veta

1. Det är obligatoriskt enligt lag att du som patient som vill ha en kosmetisk behandling har en betänketid på minst 48 timmar innan du får behandling med antingen botox eller fillers. Det innebär att du inte kan få en fillerbehandling samma dag som din konsultation.

2. Din konsultation är kostnadsfri och det finns gott om tid att ställa frågor, så att du kan se till att du har all nödvändig information om din behandling.

3. Efter den första konsultationen kommer skriftligt material om behandlingen att tillhandahållas.

4. Bilder kommer att tas så att det går att se resultatet av din behandling.

5. Din terapeut är en skicklig läkare.

6. Du får inte ägna dig åt ansträngande fysisk aktivitet på själva behandlingsdagen.

Är du tveksam eller har ytterligare frågor om botox-behandling? Då är du välkommen att kontakta oss.

Vanliga frågor och svar

Botox-behandlingen är en snabbehandling som tar runt 15-20 minuter, så att du snabbt kan fortsätta din dag.

Alla kan få en botoxbehandling inom alla behandlingsområden vi erbjuder på Malobello skönhetsklinik. Vi rekommenderar dock alltid att du ringer eller skriver till oss för att boka tid för en kostnadsfri konsultation. Konsultationen hjälper läkaren att ställa relevanta frågor och bedöma om det finns behov av botox eller annan behandling.

Effekten av behandlingen varar ca. 3-6 månader, men kan upprepas när de oönskade rynkorna börjar dyka upp igen. Upprepad botoxbehandling hjälper till att bygga bästa möjliga och långvariga resultat.

Botox är en populär behandling med få eller inga biverkningar. De små stötar och blåmärken som du kan uppleva omedelbart efter behandlingen försvinner vanligtvis inom 30 minuter efter injektionen. I sällsynta fall kan botox orsaka en tillfällig försvagning av närliggande muskler, som löser sig av sig själv inom tre till fyra månader.