Hamngatan 37

232 35 Arlöv

+46 761 91 47 21
+46 762 25 88 94

Ring till oss redan i dag!

09:00 - 17:30

Måndag till fredag

Platelet Rich Plasma

Vad är PRP?

Visste du att PRP-behandling kallas för vampyrbehandling?

Platelet Rich Plasma (PRP) behandling är en säker och effektiv medicinsk procedur där ditt eget blod används för att stimulera läkning och regenerering av skadad vävnad.

Under behandlingen injiceras det högkoncentrerade PRP-plasmat tillbaka i kroppen på det område som behöver behandlas. Detta hjälper till att minska smärta och förbättra funktionen i det drabbade området.

PRP-behandling är vanligt för att behandla skador på leder, senor och muskler, men det kan också användas för kosmetiska ändamål, såsom att minska rynkor eller förbättra hårväxt.

För kosmetiska ändamål tas en liten mängd blod från dig och bearbetas för att få fram det högkoncentrerade PRP-plasmat. Det injiceras sedan för att öka kollagenproduktionen och förbättra hudens elasticitet, vilket minskar synligheten av fina linjer och rynkor.

PRP-behandlingen kan även stimulera hårväxt genom injektion av högkoncentrerade trombocyter och tillväxtfaktorer i hårbotten.

Behandlingsområden för PRP inkluderar:

  • Kinder
  • Panna
  • Runt ögonen
  • Hals
  • Bröst
  • Händer
  • Hårbotten

Kontakta oss idag för att boka din PRP-behandling och få hjälp att förbättra ditt utseende och välbefinnande.

PRP-behandling på Malobella Skönhetsklinik

Bra att veta

1. Du behöver inte oroa dig för att ta ett blodprov på Malobello Beauty Clinic. Kliniken ägs av en högutbildad läkare som säkerställer dig en bra och säker upplevelse av behandlingen.

2. Hela behandlingen genomförs på ett kliniskt och säkert sätt. När ett litet blodprov tas av ditt eget blod förbehandlas du med lokalbedövande kräm i behandlingsområdet.

3. Du får inte bära smink i behandlingsområdet.

4. Efter PRP-behandlingen kommer det att finnas en viss svullnad och rodnad, men du kommer att kunna återgå till arbetet och dina vanliga aktiviteter direkt efter injektionerna.

Är du tveksam eller har ytterligare frågor om PRP-behandling? Då är du välkommen att kontakta Malobella skönhetsklinik.

Vanliga frågor och svar om PRP behandling

På Malobello avsätter vi 30-60 minuter för PRP-behandling. Själva blodprovet och certifieringsprocessen tar vanligtvis 15 minuter. Behandlingen beror på hur stort område som ska behandlas.

Alla kan ha nytta av kroppens naturliga serum med hjälp av PRP-behandlingen, men du måste vara minst 18 år för att få behandling. Ett särskilt avtal kan träffas med dina föräldrar om du är under 18 år.

En behandling kostar 3 000 DKK.

Vi erbjuder även en PRP-behandlingskurs, så att du kan få bästa resultat av dina behandlingar till ett bra pris. Vi rekommenderar att det tar ca. 1-2 månaders mellanrum för att uppnå bästa resultat av din PRP-behandling.

PRP-behandlingskurs: 3 PRP-behandlingar kostar 7 500 DKK.