Hamngatan 37

232 35 Arlöv

+46 761 91 47 21
+46 762 25 88 94

Ring till oss redan i dag!

09:00 - 17:30

Måndag till fredag

Skinbooster

Vad är skinbooster?

Behandling: Skinbooster är en kosmetisk behandling som syftar till att återfukta och förbättra hudens struktur och elasticitet. Genom att injicera hyaluronsyra i huden återställs fuktbalansen och hudens lyster förbättras.

Resultat: Efter en serie behandlingar kan kunder förvänta sig att se en förbättring av hudens elasticitet, minskade fina linjer och rynkor samt en jämnare hudton och textur.

Behandlingsområde: Skinbooster kan användas på olika områden i ansiktet, inklusive kinder, käklinje, panna och hals.

Eftervård: Efter behandlingen kan huden vara lite öm och svullen under de första dagarna. Det är viktigt att undvika exponering för starkt solljus och använda solskydd för att skydda den behandlade huden.

Vad är Profhilo

Behandling: Profhilo är en innovativ behandling som använder hyaluronsyra för att återställa hudens fasthet och lyster. Genom att injicera Profhilo stimuleras kroppens naturliga produktion av kollagen och elastin, vilket resulterar i fastare och mer ungdomlig hud.

Resultat: Kunden kan förvänta sig att se en gradvis förbättring av hudens fasthet och elasticitet under de kommande veckorna efter behandlingen. Profhilo ger en naturlig och subtil förbättring av hudens struktur och kvalitet.

Behandlingsområde: Profhilo kan användas på olika områden i ansiktet och kroppen, inklusive kinder, hals, dekolletage och armar.

Eftervård: Efter behandlingen kan kunden uppleva lite rodnad, svullnad eller ömhet på injektionsställena. Det är viktigt att undvika att massera behandlade områden och att undvika intensiv träning eller bastubad under de första dagarna.