Hamngatan 37

232 35 Arlöv

+46 761 91 47 21
+46 762 25 88 94

Ring till oss redan i dag!

09:00 - 17:30

Måndag till fredag

Striort behandling

Vad är Striort?

Vad är en hudbristningsbehandling med striort-metoden?

Striort-metoden är en effektiv hudbristningsbehandling som har sitt ursprung i Brasilien.
Striort-metoden består av två behandlingar:

1. Behandling på kliniken av läkare
2. Egenvårdsbehandling med striort hemkrämer

Efter en noggrann konsultation bokar du tid för din första striortbehandling hos din terapeut. Först appliceras professionella striortprodukter på behandlingsområdet och sedan behandlas bristningarna med en kraftfull vakuummaskin.

Efter behandlingen får du ett paket striort specialkrämer med dig hem till egenvårdsbehandlingen som är en stor del av behandlingsprocessen för att aktivera huden. Det är viktigt att du applicerar de medföljande krämerna på behandlingsområdena efteråt i 21 dagar. Du får självklart en bruksanvisning med dig hem, så att du vet exakt vilka produkter du behöver använda.

Striort behandlingsområden:

  • Armar
  • Bröst
  • Mage
  • Höfter
  • Bollar
  • Lår
  • Ben

 

Bristningar uppträder vanligtvis på låren, höfterna, armarna, benen, och särskilt efter graviditet upplever många kvinnor ytterligare bristningar på magen och brösten.
Vi behandlar bristningar med striortmetoden på alla kroppsområden utom ansikte, hals och nacke. Det spelar ingen roll om dina bristningar är nya eller gamla, lila eller vitrandiga. Behandlingen kan utföras på alla typer av hudbristningar och områden på kroppen.

Striort-behandling i Malmö
Striort behandling på Malobella Skönhetsklinik

Bra att veta

1. Vi tar alltid före- och efterbilder på alla dina behandlingar som vi använder för dokumentation och så att du kan följa din kropps utveckling och se uppnådda resultat. Bilderna används uteslutande för kliniken, vi delar dem inte med andra eller lägger upp dem på sociala medier, om inte annat överenskommits med kunden.

2. Du måste bära löst sittande kläder innan din behandling. Vi rekommenderar också att du inte bär för tajta kläder under din 21-dagars egenvårdsbehandling.

3. Striort-behandlingen innehåller många aktiva substanser som hjälper till att minska bristningar. Men det kommer bara att gynna processen om du tar hand om dig själv och din kropp under den period du får behandlingen. Du uppmanas därför att dricka mycket vatten, äta hälsosamt, träna lätt och undvika stress.

4. Du får en bruksanvisning att ta med dig hem som du måste följa noga.

Är du tveksam eller har ytterligare frågor om behandling av streckmärken? Då är du välkommen att kontakta Malobella Skönhetsklinik.

Resultater med striort-behandling

Nedan kan du se vilka resultat som kan uppnås med tre striortbehandlingar.

Før
Efter
Før
Efter
Før
Efter
Før
Efter

Vanliga frågor och svar om striort behandling

Vi rekommenderar 1-3 behandlingar under en period på 1-2 år.

Det finns olika typer av hudbristningar, och därför är läkningsprocessen olika för varje person. Det är också viktigt att ta hänsyn till att det tar tid att minska bristningar och att det är nödvändigt att äta hälsosamt, dricka mycket vatten och träna samtidigt under sin behandlingsförlopp för att nå bästa resultat.

Resultaten visar en tydlig minskning av bristningarna med upp till 80 % efter en behandlingskur på 1-3 behandlingar. Vi rekommenderar att du genomför behandlingsförloppet under 1-2 år. Därför är det annorlunda när du kan förvänta dig att se resultatet. Kom ihåg att ta bilder av ditt behandlingsområde så att du kan följa dina resultat när som helst.

En striort-behandling kostar 2000 DKK och alla striortkrämer som du behöver för din egenvårdsbehandling ingår i priset.

Striort-metoden är en relativt smärtfri behandling som passar alla med bristningar oavsett ålder, färg och djup. Vid behandling av bristningar finns inga ärr, sår, blod eller efterföljande smärta, men det kan förekomma viss rodnad och ömhet i behandlingsområdet upp till 24 timmar efter behandlingen.
Striort-metoden innebär inga nålar, laser eller operation, vi använder endast effektiva naturliga ingredienser och behandlingar på kliniken.