Infraröd pressoterapi

Vad är infraröd pressoterapi?

Infraröd Pressoterapi är en avancerad och avslappnande behandlingsmetod som främjar hälsa och välbefinnande på flera sätt. Genom att kombinera tryckluftsmassage med infraröd värmeenergi, erbjuder denna behandling en rad fördelar för kroppen och huden.

Hur fungerar det? Under behandlingen placeras speciella manschetter runt dina ben, lår och mage. Dessa manschetter fylls sedan med luft och ger en skonsam och rytmisk kompression. Trycket hjälper till att förbättra blodcirkulationen och lymfatisk dränage, vilket bidrar till att minska svullnad och rensa kroppen från toxiner och avfallsprodukter.

Samtidigt aktiveras den infraröda värmen, vilket ger en behaglig och djupgående värmebehandling. Infraröda strålar tränger in i vävnaderna och hjälper till att öka syre- och näringsflödet till cellerna, vilket främjar cellregenerering och läkning.

Fördelar med Infraröd Pressoterapi:

 1. Minskad svullnad: Genom att förbättra lymfatisk dränage minskar behandlingen svullnad och vattenretention i kroppen.
 2. Avslappning och stressreducering: Den rytmiska tryckluftsmassagen och den lugnande infraröda värmen bidrar till avslappning och minskad stress.
 3. Förbättrad cirkulation: Genom att öka blodflödet kan behandlingen förbättra syre- och näringsleverans till celler och vävnader.
 4. Detox och avgiftning: Infraröd Pressoterapi hjälper kroppen att rensa sig från skadliga ämnen och slaggprodukter.
 5. Smärtlindring: Den avslappnande effekten och ökade cirkulationen kan lindra muskel- och ledsmerter.

 

Vem kan dra nytta av Infraröd Pressoterapi?

Denna behandling är för alla som vill främja sitt välbefinnande och uppleva en avslappnande stund samtidigt som de tar hand om sin hälsa. Det är ett utmärkt val för personer med svullnad, trötta ben, celluliter eller som vill förbättra hudens ton och elasticitet. Dessutom kan idrottare dra nytta av behandlingen för att förbättra återhämtning och minska muskelstelhet efter träning.

 

Kontakta oss idag för att uppleva de positiva effekterna av denna fantastiska behandlingsmetod och ta ett steg mot ökad hälsa och välbefinnande!

Vi rekommenderar 2 behandlingar varje vecka under en period på 2 månader.

Resultaten märks efter en behandling

Infraröd Pressoterapi är en skonsam, icke-invasiv och säker behandling som kan kombineras med andra terapier eller användas som en avkopplande egen stund.

 • Akut inflammation
 • Maligna tumörer 
 • Trombos
 • Allvarliga hjärtproblem
 • Njursjukdomar
 • Bronkial astma
 • Graviditet
 • Borttagen mjälte
 • Borrelia (Lymes sjukdom)